T3 Vakfı’ndan ‘TEKNOFEST 2023 ve Girişimcilik’ Semineri
Yazı Fontu

Bursa Teknik Üniversitesi’nde (BTÜ), T3 Vakfı tarafından Milli Teknoloji Hamlesi kapsamında 'TEKNOFEST 2023 Girişimcilik' adlı seminer gerçekleştirildi. T3 Vakfı, T3 Girişim Merkezi Koordinatörü İrem Bayraktar’ın konuşmacı olarak katıldığı seminer, Mimar Sinan Yerleşkesindeki Turkuaz Salonda düzenlendi. Akademik personelin ve öğrencilerin katıldığı seminerde BTU Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Erman da hazır bulundu.

 

T3 Girişim Merkezi Koordinatörü İrem Bayraktar konuşmasının başında gençlerin kendilerini geliştirmeleri ve eğitimlerini tamamlamaları gerektiğini söyledi. Aldıkları eğitim ile doğru orantılı olarak öz güvenli olmalarının önemli olduğunu belirtti. Bayraktar, girişimcilik ruhuna sahip herkesin özgüvene ihtiyacı olduğunu aktardı.


Konuşmasında Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın teknoloji üreten bir nesil yetiştirme misyonuyla yola çıktığını kaydeden Bayraktar, vakıf tarafından bu amaçla ‘T3 Girişim Merkezi'nin açıldığını kaydetti. Yenilikçi girişimleri destek vermeyi hedefleyen T3 Girişim Merkezi’nin girişimcilerin başvurularını beklediğini sözlerine ekledi.


T3 Vakfı’nın son derece deneyimli teknoloji girişimcileri ve profesyonelleri tarafından kurulduğunun altını çizen Bayraktar, Vakfı Türkiye’de gençlerin teknoloji girişimciliğine yönelmesini hedefleyen önemli bir organizasyon olarak tanımladı. Vakfın teknoloji girişimcilerine güç katan bir oluşum olduğunu da kaydetti. T3 Girişim Merkezi'nin fikir aşamasındak, prototip ürünü olan ve hali hazırda fatura kesen erken aşama girişimcilere destek verecek programlar yürüttüğünü ifade etti.


T3 Girişim Merkezi Koordinatörü İrem Bayraktar’ın BTÜ’ de verdiği seminer, soru-cevap bölümünün ardından son buldu.

17 Kasım 2022