ÜNİTERCİH Fuarında BTÜ’ye Büyük İlgi

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) 27-28 Aralık 2022 tarihleri arasında Bursa Merinos AKKM fuar alanında düzenlenen ÜNİTERCİH Eğitim Fuarına katıldı. Doğru ve kaliteli eğitimi arayan öğrencilerin buluşma noktası olan bu etkinlikte yer alan BTÜ, yükseköğrenim adaylarından yoğun ilgi gördü.

Her seviyede eğitim ve kariyer imkânı arayan öğrenci, mezun ve veliyi tek platformda buluşturan ÜNİTERCİH Eğitim Fuarı,  Bursa ve ilçelerindeki okullar başta olmak üzere yaklaşık 5000 kişi tarafından ziyaret edildi.

BTÜ’nün fuar alanındaki standını ziyaret eden öğrencilerin merak ettiği sorular Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü personeli ve öğrencileri tarafından cevaplandırılarak, tüm eğitim birimlerinin yanı sıra Üniversitenin sosyal, sportif ve kültürel olanakları aday öğrencilere anlatıldı.

ANAHTAR KELİMELER
HABER Şebnem CEYLAN APAYDIN