Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğrenci Projeleri Sergilendi
Yazı Fontu


Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi (MDBF) Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin 2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi boyunca hazırladığı projelerde geliştirdikleri prototipler sergilendi.


BTÜ Mimar Sinan Yerleşkesi G Blok fuaye alanında gerçekleştirilen sergide, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü 2’nci sınıf öğrencilerinin ders kapsamında geliştirdikleri 60’ın üzerinde proje yer aldı.


Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakan Gürkan, “Öğrencilerimizin bir dönem boyunca derslerinde aldıkları teorik eğitimleri uygulamaya döktükleri çalışmalar burada sergilemektedir. Bölüm öğretim elemanları olarak bizler, öğrencilerimizin teorik eğitim almalarının yanı sıra uygulamalı eğitim almalarını da çok önemsiyoruz. Özellikle de kendilerine edindirmeye çalıştığımız mühendislik nosyonunun oluşması, bilgi birikimi ve sonucunda da bölümümüzdeki eğitimlerinin amacına ulaşması için bu tip çalışmaları teşvik ediyoruz.” dedi.


Sergiyi, Rektör Prof. Dr. Naci Çağlar, Rektör Yardımcısı Sinan Uyanık,MDBF Dekanı Prof. Dr. Gökhan Gece, BTÜ’lü akademisyenler ve çok sayıda öğrenci ziyaret etti.

06 Ocak 2023